I WALKED THE LINE

  • maj 2, 2010 at 22:49

Jo tack det kan jag lugnt påstå.. hade jag haft liv i camen hade jag fotat gatan jag gick på.. fifean säger jag.. jävla lång gata för att komma fram till centrum där 2 av min bra vänner utanför enköpings gränser bor… visserligen skulle dem komma o hämta mig på station men dem orkade inte gåå hela vägen … men men gör inget.. vackert väder.. strålande solsken o lagom varmt o nada vindpustar.. lr jo.. men inte så man frös häcken av sig.. mera som sommarbris… lovely ^_^

glott på film har man gjort o smaskat snacks o druckit kaffe.. ENSAM.. hmm.. wft.. aja.. men de berodde på att tankspridda jag köpte bara 1 sorts mjölk ist för 2sorter.. aja.. får köpa imorrn.. visserligen tycker ni att jag borde inte betala när jag e borta men känns fel.. ska trots allt va här 1v o tänker inte göra dessa vänner fattiga.. HELL NO ! vissa vet juh att jag äter ofta o mycket :p

Då betalar jag hellre de jag kommer o trycka i mig o bjuder samt lämnar kvar de som blir över… som tack.. hatar å åka snålskjuts.. vissa vänner har sagt de är ok men tagit lång tid att se med egna ögon o uppfatta att dem menar de.. ska strax ta dagens sista cigg o lägga mig o sova.. frågan är VAR ? Funderar att ta av mig mina strumpr.. traska ut på balkongen, kyla ner fötterna.. sen … krypa ner hos kompis o smaska mina fötter på hans vader.. hehe.. men märks om jag Orkar va så omständig.. Näh röka , sen sova.. som sagt VAR.. smiter nog under täcket hos kompis ^^_

Tjing o ha de bäst ! KRAAAAM

Leave a Reply

Add Your Comment