skrivna ordet som ej läses

 • maj 12, 2010 at 22:17

sitter hemma o funderar sen jag kom hem.. har jag placerat allt o alla i rätt kategori, ”underbara”  samt  ”dra åt fanders”

verkar som att när jag skriver hur jag mår o känner , på fejjan e d ingen som märker va jag skriver.

Visst alla har väll 300 vänner men iaf.. borde ändå se mitt skrivna ord , mina känslor , min tankegång o allt de andra som just hör mig till som jag vill dela med mig..

Eftersom ingen verkar bry sig om lr se mig varför har jag det förbenade kontot ?

Just nu går tankarna på om lilla jag ta o avsluta kontot för att börja om från början efter en viss tid då under ett annat namn kanske.. va vet jag.. mycket tankar kring HUR jag ska göra för att må bättre.. min adhd utredning verkar ha stannat upp, VILKET inte gör saken bättre.. för så länge utredningen pågår så kommer lilla jag bara sitta hemma o grubbla o må skit o klistra på leende o ner på stan , hitta på saker för att slippa må skit o inte tänka på allt negativt, lr låsa in mig direkt när vänner gått.

mindre kul är när personer bjuder in sig själva hem till mig..

finns en teknik som heter telefon.. o en modernare sak i den kategorin heter mobiltelefon , man tar väl o sms lr ringer innan ? men vissa har svårt med det.. speciellt en… och jag gissar att alla som läser o vet vem jag är.. vet nog Vem jag syftar på !

Ska bli skönt med en grej.. sticker från stan i helgen ! until then i write again.. see ya

2 Comments on skrivna ordet som ej läses

 1. Jorgas

  Har massor som snurrar i min hjärna för tillfället jag också, rörande jobb, föreningsliv, vill vrida fram klockan en eller två veckor för att slippa grubbla och få besked om vad som händer och sker på alla fronter…

  Känner jag bara skulle vilja komma bort från allt några timmar, någon dag eller så tills jag har fått besked om saker och ting… Har ju jobbet att fly till vissa dagar, och sen komma hem helt slutkörd och öm i hela kroppen

 2. Jorgas

  Nu har tiden gått, jag har fått besked rörande jobb och en del annat så det börjar reda upp sig :)

  Kommer att ordna sig för dig med… Tyvärr är ju vi människor så korkade att vi går och grubblar och grubblar och grubblar på saker som vi egentligen inte borde grubbla på…blir ju inte bättre av att grubbla.

Leave a Reply

Add Your Comment