en shorty är de tänkt !

  • juni 2, 2010 at 17:52

ett kort inlägg på kort tid efter nytt inlägg !
Fick höra en grej av herr mys när han prata i sin lur att han kommer berätta vem han e hos tids nog.. *wiiiee* =oD
kanske inte sas så rent ordagrant men iaf… verkar som d blir en massa mys.. *hoppas*
men .. hur blir de med min blivande mys på hemliga orten :/ *biter sig i läppen* hmm.. märks.. är juh inte precis ihop med herr mys… så de ska nog gå o kolla upp där med .. så får man se va som händer o fötter ! det småroliga i detta är att båda dessa herrar är yngre än mig.. dock inte sådär 5år men runt 1-2år yngre.. inte så farligt o inte nåt prob för mig.. vänner som försvinner pga ålder på den herre jag fastnar mest för är inga riktiga vänner. Och det är inte nå större förlust om jag förlorar en vän på vägen.. jag är ung o har livet framför mig o hinner mista o vinna många vänner på vägen. Sen får man se vilken vän man mister när man vunnit nån att hålla sig till de återstår o se !
Har insett massa saker när jag vart på annan ort , vilket kanske märks i detta inlägg o den förra ! lr ??
Ahjah.. näh ta o avsluta o kolla om de kommer nåt vettigt på tv lr på nån annan sida ute i cyberrymden !
Tills dess.. BLESS !

Leave a Reply

Add Your Comment