Då har man gjort de viktiga

  • juni 3, 2010 at 11:42

Iaf mötet är klart.. vart de ett tag visserligen.
Va händer härnäst.. hmm.. behöver städa mera men ååh.. vill ha sällis o medhjälp av kompis… roligare då.. Nån frivillig ?? =oD *blink blink flört flört*
ok..då e d bara vänta o se vem som nappar ..
Tänkte lägga sig ute o lapa o sol o hoppas att man blir brun men verkar icke gå bra.. för jag har städning att tänka på o sen verkar de va mega mycket moln idag jämnfört med igår.. hmm… men men kanske ska lapa lite sol lite grann med 2 underbara … märks om man ger upp lr att man sitter inomhus iaf… Nä ta o få nåt gjort.. vad vet jag inte men märks va man gör.. smsar med herr mys iaf å de glädjer mig.. lägga sig i sängen .. hmm .. städa mera ? hmm . Näh ha de bäst !BLESS!

Leave a Reply

Add Your Comment