*wiiiiiee* Goooo moooroon

  • juni 3, 2010 at 07:49

wooohooo.. kan de bli bättre ? Vet ej.. men DET tåls o väntas på o se va som händer !
Hänt sen förra inlägget.. hmm inte ett skvatt.. jo myst o haft de bra, ligga o hålla om o bara va.. mycket skönt faktiskt.. somnade i varanns famn o trodde att herr mys skulle gått hem när man vakna men icke.. =o) *wiiiee*
Idag plocka så mycket de går innan kl 11 för då kommer soc hit.. vart lite på latsidan så de e massa o göra.. visserligen har man plockat o haft sig innan man blogga , så… det är inte mycket kvar.. funderar att ta nattens kaffe som bryggdes o hälla upp sådär lagom till 1kopp o sen brygga nytt.. kanske dax o fundera på att införskaffa en termosbryggare.. en kaffebryggare som brygger kaffe Direkt i termos.. kompis på hemlig ort har en o lite avis blev man.. söstra har även haft en lr har nu en ny.. o myycket större.. funderar på o höra med söstra om att man kan ta hennes galma.. även om den halvtrasig lr va de nu va för fel .. men funkar den så.. hmm tåls o tänka på o fråga.. men gissar nog hon använder den när de ska bli få koppar bryggt :/.. frågar man aldrig får man aldrig veta !
Nä ta o klunka kaffe så man kan traska ut i solen o njuta efter socmötet.. känner att pannknack ab e på G =o( men Nu kaffe o sen fortsätta o plocka..
Ha de bäst ! !BLESS!

Leave a Reply

Add Your Comment