Idag , före eller efter !?

  • juni 4, 2010 at 07:21

oj oj.. kom å tänka på en grej … idag ska jag tatuera mig o kommer då träffa en underbar vän.. o nu e de så d jag kommit fram till är att jag har juh träffat en herr mys.. och..
stora frågan ska jag berätta före jag tatuerar mig lr efteråt..
Anledningen till att jag e kluven är att den underbara är även min tatuerare o mitt x.. Visserligen ska nog en sån här grej inte påverka men känns som om jag tar d före så kommer d att påverka på nåt vis.. o tar jag de efteråt kanske jag ”hugger en kniv i ryggen” … för jag har sett o märkt av att han e lite low.. hoppas bara att d går bra när jag berättar.. MEN IDAG Måste jag berätta.. hade tänkt att berätta tidigare men ej blivit av :( såå.. Juh tidigare desto bättre.. har juh lovat i vänskapens tecken att va ärlig mot varann.. snuskigt ärliga.. lr kanske inte behöver berätta när o hur o var man haft Xtra mysigt.. men berätta när man träffar nån.. o svara så ärligt man kan på frågorna som ställs. själv vet jag inte om jag kan berätta om vem herr mys e.. men får sms till han o fråga hur d ligger till o vad som ska sägas. Vill icke säga fel saker.. då blir de bara knas ! Men som sagt o skrivet tidigare.. Idag Måste jag säga de ! inte imorrn inte i övermorrn utan IDAG !

2 Comments on Idag , före eller efter !?

  1. Husfönster

    Vad hade du tänkt att göra för motiv på din tatuering?

  2. 19pandan83

    oj ska man komma ihåg tatueringens datum.. oj oj… denna blogg är lixom nerlagd, halvt som halvt. pga den krånglar så mycket så bytte jag adress. för jag har en hel del tatueringar som gör att i dagens läge ser ut som en julgran typ.. eller på god väg !

Leave a Reply

Add Your Comment