hmm längesen nu !!!

  • september 30, 2008 at 12:08

LaTattooStudio 

ja nu va d ett tag sen man skrev här.. förlåt.. men n så…

va har hänt…

inte mycke lr jo… nu är man singel för gott funderar på att ta en kryssning för att komma bort samt skämma bort en..

eftersom mitt x verkar AVSKY mig… undviker mig till max… visst han kan sitta o glo på Tv med mig men att prata.. de funkar inte…

sen så har han haft ett mini förhållande bakom min rygg.. o d började när han o jag hade ihop d senast.. för halvåret sedan… men en tjej… nu skiter jag i lagen .. som heter MIIA SALONEN.. o inte nog med d hon har en PV o han heter Love… o mitt x påstår att han inte vill ha en tjej som är upptagen… hallååå.. dubbelmoral ab… han håller på med en tjej.. som är upptagen samt så ogillar han otrogehet åxå.. så ännu mera dubbelmoral ab.. men men..  å så hade han o jag lovat varann att vänta med att skaffa nytt tills den dagen vi hade pratat ut om hur han o jag ska göra .. aså fortsätta lr ej..  då även komma överens om när d är ok att börja träffa en ny…

vi pratade ut för nån månad sen o kom överens om att inte träffa nån annan på ett bra tag.. ty på några månader för att visa respekt till varanns känslor..

men de bröt han juh genom att genom o berätta för nån vecka sen att de har håll på ett tag.. så mycke älskade han mig samt respekterade mina känlsor…. tack för den (obs stort ironi i tack)

och eftersom han bröt överenskommelsen så tänker inte jag hålla mitt ord. för jag är fett trött på att hålla hans o mina överenskommelser.När han bryter.

så jag kan väl erkänna att jag träffa en kille.. men han få bli anonym.. en söt och trevlig kille..få se va de leder till…men ska nog hålla mig singel…. känner mig lite oärlig mot mina känslor… men träffa kan man göra.. utan att nåt händer….

som de känns just nu så blir d nog mest vänskap..

hmm jo mitt x har öppnat sin efterlängtade tattoo studio…  är lite skeptis för dn men ändå hoppas jag att han kommer att överleva i affärsrörelsen… men men de märks i framtiden.

annars ha d inte hänt så mycke mer.. 

jo just fan.. vart i örebro över dan.. i förra veckan rätt ok stad men fy fan för kullersten…

men en fin stad med sitt slott lr va de va för nåt nära järntorget o underbara å…

örebro2   örebro1

1 Comment on hmm längesen nu !!!

  1. Saxen

    Ni skulle tagit bort ölburken.. ser inte så proffsigt ut med en bira där :P

Leave a Reply

Add Your Comment