efter diverse probs e man i gbg

  • januari 17, 2009 at 12:56

självklart krångel när man kom till station i enköping men fick en bra hjälp ändå…

fanns nämnligen INGA biljetter kvar.. men tjejen i kassan sa att jag kunde snacka med konduktören om man kunde åka med ändå…

Väl på perrongen när tåget inkommer.. prcis i sista sec. får jag tag i en konduktör…. berättar sitsen man e i å att man måste åka ner idag (igår) .. Fick åka med.. TACK !!!

ett par städer ifrån örebro kommer konduktören o dax för biljett köp.. men icke sa nicke.. gick inte de har på nå konstigt sätt slutat ta emot mitt betalkort.. där e man på tåget.. pengar på kortet med nada pengar löst.. jippie.. (nu åker jag av tåget på en gång blev mina tankar) men snäll som han va lät han mig åka vidare till örebro.. där hade man tid över att kliva av o fixa.. i örebro kliver han o jag av.. in på station…men de gick inte att köpa på station… jaha åter igen mina tankar.. ”jag åker av tåget de va den resan mot gbg” men fick kliva på igen.. Tack !  han skulle visserligen sluta sitt skift i hallsberg men skulle prata med arbetskamraterna om min sits. o se till att nån av dessa kommer o berättar för mig va som ska ske… tåget stannar ser han kliva av o verkar ge mig klartecken att de e cool att jag åker ner till gbg.. men jag väntar ändå. tanke på att jag vill ju betala för mig… Ingen kommer.. hmm snacka man va nervis att kanske bli anklagad för att tjuvåka tåg.. men ner till Gbg kom man :) väl framme möter jag mamma å vi gör som vi hade kommit överens om… att mamma skulle komma med kontanter o ”lösa ut” mig om de skulle krävas.. igen.. ingen konduktör ser man.. tänker .. ”skiter i o betala.. sån jävla krångel de va..” men mamma övertalar mig att leta upp en innan vi går till bilen.. hittar en o den nissen ringde o kolla upp… Jag slapp att betala.. vilket han påpeka om i sina misstankar att så skulle de bli..men ringde ändå.. Tack SJ..

fick en kommentar av killen man snacka med.. ”skänk en slant av de du spara till rädda barnen eller nåt! om du känner fört..”

nä ska tebx till the real world o lämna cyber världen.. tjo fläng o ha de bra..

KRAM PÅ ER !!!

Leave a Reply

Add Your Comment