hur mår du ? Tack bra…NÄ MÅR SKIT !!!

  • januari 23, 2009 at 02:44

nog jag har mina barn att tänka på hur deras situation e..och va jag har för relation som e dålig o inte nog med de..mår dåligt.. skitdåligt av det.. för att jag är en dålig mamma som älskar sina barn. den äldsta barnet är snart 9 år… o sistsen började för ca 5-7år sen..sen har de flytit på med mera situationer…

Mår SKIT helt enkelt

har även pappas sits att tänka på..stroke patient..vet ej sista ggn man ser han levande för där finns de en som jag älskar åxå.. ..sen har jag min mammas..
finns en chans att hon blir bostadslös efter sin killes bortgång bara för han hade skulder över massa tusen spänn… kul o veta dessa saker samtidigt som försöker att komma på fötter.. att bli bättre mamma..sen avbryta i sitt byggande för att nån annan inte kan kolla till föräldrana..

med den tyngden på axlarna samtidigt som Den man älskar lika högt som ens barn…håller på med fulspel..o att ens vän tar den man älskar så högt trots vännens medvetenhet om en känslor tar kärleken…

fast vännen kläcker ut sig att den hoppas att de blir kärleken o jag…igen…

snacka om få mera tyngd på axlarna…

Visst man va inte ihop men ändå..

är man en vän gör man inte så…hoppas du..ni alla förstår hur jag känner mig!!! 

hoppas du..ni… alla har ett bättre liv än mig…

känns som jag bär på min barndomsfamilj + min egna bekymmer på mina axlar… kan säga att de börjar bli tungt… KAN NÅN HJÄLPA MIG ? *gråt i halsen* 

druknardruknardruknardruknardruknardruknardruknardruknardruknar

2 Comments on hur mår du ? Tack bra…NÄ MÅR SKIT !!!

  1. Jörgen "Jorgas" Olsson

    Det förflutna kan du inte påverka. Det enda du kan påverka är nuet och framtiden.

    Förstår om du oroar dig för din mamma, men det ordnar sig säkert på något sätt…har läst i någon bok att 90 % av det man oroar sig över aldrig händer.
    Du vet ju inte än hur det blir. Man får ta tag i att lösa problemen om de dyer upp, dyker de inte upp är det ingen ide att slösa energi på det.
    Finns det problem så finns det alltid en lösning, men det är inte alltid lätt att se lösningarna.

    Det kanske är lätt för oss andra att säga, men jag har läst en hel del böcker om Positivt tänkande och har kommit fram genom att testa det själv, att livet blir så mycket enklare och roligare om man fokuserar på det positiva i stället för allt negativt.

    Inte alltid så lätt, Har själv haft en vecka med alldeles för mycket negativa tankar nyligen där jag fått raseri utbrott på minsta småskaker, men när jag tog tag i att försöka tänka positivt så blev livet gensat mycket ljusare :)

    Hörde en gång ett citat som jag tror passar in som slutkläm på min kommentar.

    Don´t let the circumstances control your life
    (Låt inte omständigheterna styra ditt liv)

  2. DuvetVem

    Du ÄR verkligen en skitkass morsa. Morsa och morsa, biologisk möjligen men fan inte mycket mer.

Leave a Reply

Add Your Comment