hur mår du ? Tack bra…NÄ MÅR SKIT !!! men lite bättre

  • januari 29, 2009 at 14:29

Ma family ja de har gått ett par dar nu sen jag skrev sist…

sitter hos en vän o lånar bredband… TACK.. D.P-M !!

känns skönt att nån bryr sig o lyssnar !!

fick en kommentar vet ej om jag tänker lägga ut den men de visar sig.. för nån har nämnligen påpekat att lr får den uppfattningen att jag inte kanske skulle vara biologiska mamman till mina barn.. ehm hallåååå… va jag vet för snart 9år sen o 5år sen har jag bärt barn i 9mån. har legat på förlossningen… krystat o kämpat , skrikigt o haft ont… första barnet är mulatbarn.. soo ?? du som skrev kan väl ta o skriva ditt namn o stå för va du skriver..man e fett feg om man ta ett nickname… sen en mail adress med lalala@hot

som fööörmodligen inte exiterar…

ska man skriva saker o ting ska man stå för de tycker jag… jag har min mor min syster spec. min mor som vittne att jag födde ett mulatbarn vid namn Moa.. ful att säga mulat.. men skriver hennes bakgrund.. hennes pappa är indiansk peruan o jag mamma  är född i sverige med finskmedborgarskap med min andra blodhälft i estland.. dvs då är Min Moa hälften indiansk peruan , kvart finne, kvarts est !

Om du som kommer med såna anklagelser att jag inte har älskat fram min dotter.. bärt henne i mitt sköte kämpat att få henne ut ur mitt sköte för att komma till denna värld där du o dina likasinnade personer är rasistiska, Moa är mitt Barn likaså hennes syster, visst de är typ black n whit på dem som ni ser.. men dem är syskon dem är MINA BARN !  

Den dagen du får barn (om du nu inte har några nu) då kommer du bli lika sårad som mig för att nån/några klankar ner på din/dina barn… Om du har barn.. hoppas de har mer vet i huvet än du !!! att alla är lika alla förtjänar att bli älskad.

Fast jag knappt e med mina Barn så slåss jag för dem !!!

Träd fram om du står för va du kommenterar lr du kommer… okända människa.. att förbli en fegis.

2 Comments on hur mår du ? Tack bra…NÄ MÅR SKIT !!! men lite bättre

  1. N

    Svar på din kommentar i min blogg:

    Hela världen kretsar inte kring dig… Bara så att du vet. Och det är ingen annan än du som kan ta dig ur din svacka…

    Du är inte ensam om att vara en sk tragisk människa… Sen kan du tolka tragisk som du vill…

    Och så fort jag försöker att stötta dig så kommer du med fåniga anklagelser… ja du vet ju själv vad du anklagat mig för…

  2. Mamma

    Träd fram du som inte tror att det är hennes barn.

    Mvh.Hennes Mor.

Leave a Reply

Add Your Comment