ååhh suck

  • februari 5, 2009 at 12:56

Trust 

pratade med en tjej på msn igår…

när jag frågade  henne om hon läst min blogg sa hon nej så jag sa att hon skulle ta o läsa min blogg.. så det dröjde inte länge förens hon loggade ut gissar på att hon blev sur på en viss kille… gissar lr jag vet att har pratat….vad som sades.. har jag iingen aning gissar på att de har med mitt blogg inlägg… men va vet jag..jag va hemma.. han hemma hos sig… o sen har jag inte med saken o göra.. visst fick veta lite… att jag skulle vara hemma hos killen.. .ehh say whaat ? mms en bild på söta jag me en del av mitt hem till henne.. hoppas hon skämdes för sitt utlägg om anklagan om att jag skulle vart hemma hos killen …

enda jag kan säga om saken är varken du lr jag e ihop med denna kille… de vet vi båda….

samt du har själv sagt att vi ska låta killen bestämma sig för var o vem han vill vara med…

men min uppfattning verkar de som att du ska bestämma över han trots ni e vänner.. låter lite som mig… men samtidigt värre… jag tillät att de va ni trots mitt djup sårade hjärta ..samtidigt i dagens läge jobbar väldigt hårt att släppa taget..men trots av vad som hände före om de vi prata om på msn sen dagar senare blir d ni … o du sa inget… o de gjorde inte han heller…att ni date varann… o ändå vill du kalla dig för min vän ?

visst kan vi va de.. men trodde vänner inte gjorde sånt… kanske fått fel uppfattning hur vänner ska vara i min uppfostran … kanske börja med att ta vänners x som de berättat för en att de älskar så kopiöst mycke… hmm …. nä.. tanke på hur sårad jag blev så… fett dum tanke att ändra på mina principer o rubba min uppfostran.

ni har lr du har valt själv att vara singel.. för du har juh dina strong feelin till ditt x… respect för de.. att du insåg de så tidigt i din o killens förhållande lr va man nu ska kalla de för..enligt dig/er…

Förlåt killen om du ansåg detta va onödigt men jag kände för att få ut detta ur min hjärna !! hoppas du still want 2 be ma friend !?

hm…

Leave a Reply

Add Your Comment