Härligt o underbart

  • juli 16, 2009 at 23:22
De kan jag lova dig att denna stund jag har är ! Oj Oj.. Tåget kom i tid till station både hemma o i mål, OJ ! WOAW! Sj börjar bättra sig ^^ eller beror de på lågkonjuktern…

Läste nåt om de på text-tv förut.. Att pga denna lågkonjuktur så är de mindre godståg på rälsen och de gör att persontågen kommer i tid ! Kanske de är.. Eller rentav att Sj börjar bli bättre..

Va vet jag som enkel individ i Sverige =/ !?

Just nu ligger jag i sängen och håller på och somnar nästan. men ska försöka berätta lite mera om dagen..

Knappt sovit.. Försökte på tåget när man började känna sig trött men nä.. trots man drack 3koppar kaffe hemma innan man åkte så gick de icke bra.. !! Börja dåligt men sluta bra ! Tjafsa med en vän förut.. Resulterade i man sov mycket dåligt resten av natten trots man innan sovit dålig.

Verkar lugnt men känner att jag fick inte en så stor chans att berätta hur jag mådde och känner mig över allt som hänt kring tjafset även då man träffades för att jag tänkte be om ursäkt.

Gick sådär.. Tanke på vännen hade med sig en vän, som jag inte tycker om så himla mycket ! Även om de krocka med varann som de sa, Så får jag allt tro på dessa ord ! Vilket jag måste göra !

Nu vet nog en del eller börjar fundera på vem vännen är.. !?

Säger inge mer.. SRY ! Min hemlighet.. Ute på webben iallafall!

De som sluta bra va..En kram från vännen, Tåget i tid, Sagt hej till papa ! Han hälsa så gott upp till Enköping !

Tänkte göra nåt min cyberväns Ariel Älskar att göra..ett bad… efter men smält maten men orkade inte och va rädd att somna. Så imorrn kanske !

Nä sova innan detta inlägg blir ännu mera marathon än tänkt !

Natti natt och sov gott … Hörs och ha de gött

Leave a Reply

Add Your Comment