Sovit gott !

  • juli 18, 2009 at 11:57
jajamensan de har man gjort. idag lät mama mig sova ^_^ tack men jag sov inte länge för d… men men.. utvilad känner jag mig iallafall… trots jag somna runt halv 5… för innan jag somnade gjorde jag en bokning på vikingline.. haha.. så nu åker jag med ett gäng på över 10pers… senaste uppdatering för den delen så va man uppe i 11-12pers..o då de va gör nåra dagar sen…. så jag o cyber åker en hytt.. jag har plats för 2 till… har en 4bädd nämnligen..
nån som känner mig o vill följa med ? delad kostnad .. NO WAY att jag bjuder ! har ej råd.. om inte nån vänlig person betalar för min del då kan jag ta slanten jag sparar till o bjuda en pers.. men de kommer aldrig o hända :/ ..
regnar gör d.. skönt men ändå kvavt.. nä ska kolla med mor va som ska hända idag.. + att jag sms en vän om åka på äventyr eventuellt.. så man få se va som sker.. hoppas på äventyr.. dvs att lilla goa söta S hör av sig så man kan åka till Stenungsund o umgås med underbara R.K ! Nä kolla med mama.. Ha de gött ! KRAMA PÅ ER ALLA idag med ^_^

Leave a Reply

Add Your Comment