tattoo för hela slanten

  • september 15, 2009 at 21:13

Ja idag har man tillbringat dagen på Jah-t costum Tattoo !

Suttit för det mestadels vid datan online på FB (FaceBook).

Konstigt nog har dagen flytit på rätt bra tidsmässigt..Lyssnat på good music o hört tattoo maskinens surrande ljud..  thats sweet ^_^ !

Vilket hörs NU … *rrrrrrrr* o sweet music ur högtalarna..

Hänt sen sist, inte värst mycke tagit de lugnt, mått lite illa men kommit o gått i omgångar men nu är de bra. För stunden antar jag o jag passar på att njuta av stunden, Att inte må illa.. hmm på tal om trollen.. nu börjar den komma smygandes… Och NEJ.. om ni tror att jag e gravid så e de inte så..

 För jag har röda, lingon, pms-kosse veckan..

Kankse har ägglossning,  för de är väll då man kan må illa oxå ?? hahah.. Oj.. de där lät.. Jag e kvinna o vet inte om sånt.. uj uj.. ajabaja panda… hehe.

Ääähh.. man får hoppas att polarn e klar nångång med kunden, sure kan dra hem om jag vill, men va väntar hemma ? inga djur iallafall.. Jo Dammråttor men dem vill jag inte kela med.. vill kela med min vän, min speciella vän, han denna där som just nu håller i en tattoomaskin i handen.. men så kommer inte bli.. för han o jag kommer inte bli ett par , men älska kan man få göra!? Drömma åxå !? o hoppas likaså !!??

Nä ska kila vidare i cybervärlden..

Sweet hugs..

1 Comment on tattoo för hela slanten

  1. saxen

    Du kan inte ha ägglossning om du har mensen, ägglossningen kommer ju ca 12-15 dagar efter mensen så.. *påläst* :P

Leave a Reply

Add Your Comment