I över ett år !

  • oktober 14, 2009 at 15:04

Äntligen.. i över ett års tid har jag haft en läckande kran.. eller jag menar.. en rinnande kran.. men idag har jag lånat en god väns telefon o ringt o anmält detta.. o de blev en ”passa på medans man har felanmälan på tråden” grej !
För vännen jag låna av telefonen påpeka att mitt namn va puts väck borta på den nya översikten på boende i trapphuset O_O ! Men mitt namn står på dörren.. skitskumt jag vet !! så jag ringde o påpeka , fick bokstavera mitt namn.. Vilket jag e van vid att göra … har juh inte nå direkt ”svensson” namn precis =P (inge fel med såna namn)
så nu ska man ha koll att namnet dyker upp i trapphuset samt att rinnade kranen slutar rinna .. hoppas snart.. hoppas att de kommer idag eller i dagarna … vore nice… hoppas även att de blir påpekade om katten . För som nåra vänner har fått uppleva är att hon e rymningsbenägen eller så e de att hon vill ut på ”äventyr” i koppel .. va vet jag !!!
Hoppas att ETF kommer snabbt men vet själv att de inte är SÅÅÅ snabba på de placet… tjo tjing o hej !! ha de bäst o KRAMA !!!

Leave a Reply

Add Your Comment