blöta magar o tassar !

  • oktober 17, 2009 at 14:59
Inte mina men hundarnas… även pälsen vid magen blev blöt trots de är småhundar..
Fattar inte trots de har lägre mankhöjd så blev dem lika blöta som stora hundar på magen … hur e de möjligt ? Syrran.. du har juh en liten hund , kanske du kan svara ??
Till nåt annat… medans jag va ut med hundarna så ringde en mycket speciell person =)  en mycket liten men stor tjej. Min äldsta dotter ringde o berätta att hon e förkyld, så nu har man nåt gemensamt.. både mor o dotter e sjuk trots vi inte har träffats.. men trots att hon e sjuk verkade hon ha de bra.. hon berätta att hennes pappa har skaffat en tjej.. o va dotter berätta verkar hon va en grym tjej.. dotter o pappans tjej verkar trivas ihop , tjejen kan laga God mat o baka ! Så än så länge e hon godkänd av mig av de min älskade dotter berätta !  Jag e bara glad för hans skull att han träffat nån ! för de va så många år sen jag o han va ett par så jag bryr mig inte .. bara glad !
o på tal om glad på sina fd.. att jag inte kan va lika glad för min senaste så fort han berättar  om han träffat en tjej nånstans o vill ha mer kontakt med !
Men beror nog på att mina känslor är såpass starka till han o känner att Han e den jag vill gifta mig med.. men vet o så vi pratat om de att vi kommer bara vara vänner.. så de är bara bita i de sura äpplet o gå vidare o hoppas att man hittar nån som Han !! men.. Finns Han, nån som e som mitt x fast lite bättre ? isåfall Var finns han !?
Ni som vet va jag gått igenom vet va jag menar med ”fast bättre” !  
Ska dricka mera kaffe nu o kolla lite på FB .. ååh typiskt glömde o fota sötnosarna.. men samtidigt går d inte bra o fota o prata i tele samtidigt o hålla reda på 2 koppel  med 2 lugna hundar som på nåt konstigtvis lyckas trassla in kopplen i allafall.. + att de regna oxå.. får använda mig av de fotona jag har tagit sen tidigare o visa upp sötnosarna men först fråga matte om de är ok att jag visar upp hennes älsklingar..
Ha de Bäst igen !

1 Comment on blöta magar o tassar !

  1. Jorgas

    Ariel hälsar att man ska vara blöt om magen. Det är bara skönt säger hon… Men tror hon är lite små berusad än efter igår kväll…

Leave a Reply

Add Your Comment