Vissa har svårt att fatta !

  • december 25, 2009 at 16:21

Iallafall om man läser vissa kommentarer… skrivit de tidigare o skriver igen ! Jag vill ha hjälp av vänner o släkt ! Inte betala för att må bra !
fick en fråga idag.. om jag mådde teoretiskt bra nu när min syster/”bad guy” är borta ? Bra mår jag inte.. mår fortfarande skit.. men lättad att jag har en grej som tynger borta, som i grund o botten gör att jag inte mår bra av… Ville inte avsluta syskonskapet men va ska man göra när man ber om hjälp av sin fd syster och hon avfärdar en.. kanske inte helt hon har försökt men nu har man fått höra att mitt situation är ohanterbar för henne ! man söker hjälp som hon vill o nåra andra ! hos fd syrran som då va syster !
Va kan de bero på att hon tycker så ? Enligt min uppfattning är att hon frågar knappt hur jag mår.. hur jag känner mig.. kommer knappt hem till mig på en kopp kaffe… enda gånger hon kommit så har våran mamma vart på besök i stan… hon kan inte komma hit annars..
.. jag har hört att man ska rensa bort de som gör man mår dåligt av.. o tyvärr innefattar de syrran.
Så de kommer ta sin tid att komma över detta.. men tids nog kommer jag må bättre men inte på det sättet jag vill…kanske… de märks.. Nä ta o sminka sig o kanske byta kläder.. ska över till fröken rosa o dricka i goda vänner lag ! kanske utgång.. men troligen inte för kisse är skadad o vill inte att jag ska va borta för länge från henne.. men samtidigt är det nog bra ändå.. så går hon mer lugn o ro än hon får redan.. men de märks.. kolla min bdb om hur kvällen blir..
nu ska jag rå om mig själv..

Leave a Reply

Add Your Comment