jag bloggar han pratar i mobilen…

  • mars 27, 2009 at 07:10

tidsfördriv lite snabbt på morgonen….

nyligen vaknat sitter o röker o dricker kaffe o försöker att få mig att känna mig som en människa…

Blir nog resa hem idag… pratade med Peter o Moa igår o vi planera att ses på lördag… Visst skulle jag vart kvar hemma hos Kryckan hade vi setts här…lr var de på sthlm city.. aja nåt va de… vi skulle prata mer om detta senare idag… Att jag ska få se Moa efter så lång tid utan krångel är att det är på Moas intiativ… hon frågade mig utan att pappa visste nåt om hon fick träffa mig förra helgen då hon hade pyjamas party… allt jag kunde svara var… ”Ja det vill mamma… men fråga pappa o så får pappa ringa mamma…så ska vi se va mamma o pappa kan göra! ”

Så igår kom samtalet.. gissar på att hon dröjde med att fråga.. men men iaf Moa o jag ska träffas… Vet att Camilla o alla andra vill träffa henne åxå… men nu var d såå länge sen jag såg henne… vill vara med henne själv.. visst är Kryckan med så de är ok men gissar på att han kommer va med nån av sina syskon ^_^

nä ska bli kul att få träffa Moa.. kommer fan inte ihåg sist vi sågs men de är föör längesen… lr nu börjar jag minnas… de var då Saxen hade partylite visning… Moa, Nathalie o jag satt o lyssna o traskade runt i våra rosa matchande strumpor.. hihi..

nä be social mot bejb .. o kolla busstider å sånt… så ha de gött

krama på er….

2 Comments on jag bloggar han pratar i mobilen…

  1. Nilla

    Jag har bytt bloggsida…

    http://www.metrobloggen.se/madicken

    Den gamla bloggen finns kvar… Ifall man ångrar sig…

  2. Jörgen "Jorgas" Olsson

    Tycker det verkar som det var ett mycket bra svar som du gav Moa. Du gjorde klart för henne att du ville träffa henne men att det inte var något du själv kunde bestämma.

    Som jag ser det så har Moa tydligt visat sin Pappa att hon vill träffa dig.

    Jag känner ju inte till alla detaljer angående er relation, om varför ni inte träffas så ofta osv. Ur mitt perspektiv ser et helt klart ut att vara ett steg i rätt riktning. Är övertygad om att du kommer att ta tillvara på det här ögonblicket på bästa sätt :)

    Ha det riktigt bra i morgon med din dotter Kompis

Leave a Reply

Add Your Comment