Mår skit.. får mer skit .. mår ännu mera skit…

  • mars 31, 2009 at 04:20

här skriver man sanning o skrivit på facebook åxå om Eva… men får man nå vänskaps support ? NEJ !!

Mår skit.. får mer skit.. mår mera skit… för att man skriver sanning om varför man mår skit …. ska de vara så ?

hmm.. fan.. jag vet att jag är en social människa.. lr ja.. jag vill inte vara ensam..men visst ibland måste man vara ensam… för att rå om sig själv..

men på råga av allt som hänt.. kanske man ska bli en ensamvarg.. sitta hemma bara.. skita i alla man känner o sitta hemma o bli en datanörd. En som har bara internet världen som ens värld …. kanske skulle göra mycket i mitt sketna liv.. bara ty sig till internetvärlden / cybervärlden… för dem man hitills dem vänner man har skaffat från cybervärlden har faktiskt brytt sig mer än mina vänner IRL … va ska man göra för att få må bra ?

Min vänlista jag har IRL : 3st… kanske 5st… å då dem jag anser står nära…då är älskling inräknad…

cyber: många men har en spec. Jorgas säger mycket positivt ..suportar i den mån han kan..via nätet samt sms.. så man kan säga att Jorgas har blivit min bästa cybervän…

men ska de behöva vara så här ? Egentligen… att datavärlden har mer o större positiv inverkan vänskapsmässigt än verkligheten ?

kl är snart 6 på morra o visst jag har sovit men inte många timmar.. ska blogga först.. har pratat med honey om Eva.. ringde han för nån timme (ca 04.46) sen o snacka i 20-30min…samt sympatirökte o drack varsin kopp (stortglas för min del) kaffe..har kaffe kvar.. ska dricka upp de .. lägga mig i sängen… för att sova vidare… får man hoppas..

fortfarande sne på Eva.. men konstigt… (nya läsare kan gå längre ner på sidan o kolla förra inlägget få mer info) tanke på va hon gjort…

nä ska dricka kaffe o glo på tv… mår bättre lr känner mig clenare i hjärnan tack vare att jag fick komma till en vän o bara vara o kolla på film.. blev 2 såg 1.. somnade .. men men knappt kunnat slappnat av hemma.. va skönt att få göra det.. Tack min vän..syns senare i veckan… och sorry att jag somna

ha de

2 Comments on Mår skit.. får mer skit .. mår ännu mera skit…

  1. Jörgen "Jorgas" Olsson

    Jag gör så gott jag kan för att muntra upp dig. För att citera ett av dina tidigare inlägg, ”vad är lagom, vad är för mycket, vad är för lite”?
    Funderade lite på det innan jag smsade. Förstod att kompis inte mådde så bra, men ville Kompis vara i fred eller ville hon höra nåt från mig? Vill inte läggga mig i för mycket, men ändå visa att jag bryr mig…men vad är Lagom !!!!

    Varför Cybervännerna bryr sig mer än IRL människorna vet jag inte. Kanske tar IRL vännerna vänskapen mer för given eller så har de sett sidor som vi cybervänner inte har gjort. Kanske handlar det helt enkelt om någon slags personkemi, att cybervännerna känner på ungefär samma sätt eller lättare kan relatera till dina tankar än dina IRL vänner.

    Kanske Cyber människorna har sett ditt riktiga jag…

    Jag tror mina arbetskamrater ser mig på ett sätt, och har en bild av mig…mina syskon och föräldrar har en annan bild av mig…och styrelsemedlemmarna i hyresgästföreningen ser mig på ett 3:e sätt. Andra bekanta upplever mig på ett 4:e sätt och du tex har en blandning av alla 4 bilder/ upplever mig som.

    Det mest troliga tror jag är att de som finns i ens närhet allt för ofta tar en för mycket förgivet.

    Kanske handlar det om vilken attityd människorna har till olika saker. Framgång i livet handlar till 90% om Attityd och endast 10% kunskap

    Sen måste man veta vilken attityd man ska välja att ha. En positiv attityd får en att må mycket bättre än en negativ attityd. Man väljer faktiskt själv vilken attityd man har till saker och ting. Man kan välja att vara ledsen över att rosorna har taggar eller att vara glad över att taggarna har rosor… Se lösningar i problem eller problem i lösningarna.

    Bäst jag slutar skriva nu, för annars blir kommentaren längre än inlägget och det liknar redan mer ett blogginlägg än en kommentar…Kanske dax att skaffa mig en egen blogg?

    (inlägg av 19pandan83 i parantes.. haha.. tänkte precis på att kanske börja blogga du med !?? )

  2. jorgas

    Har knåpat i hop ett eget blogginlägg, mycket kvar att lära. Men en början i alla fall Blev här på blogg proffs hittade inget blogg ammatör. Är inloggad nu när jag skriver kommentaren, vet inte vad det är för skillnad i praktiken, men i skrivande stund finns inget anti spam ord att fylla i.

    Gissar att det dyker upp någon typ av länk till min sida automatiskt… annars är det rätt och slätt Jorgas.blogg osv

Leave a Reply

Add Your Comment